U bent hier: >> 10 regels – “Ja djakoejoe Tobie!”

10 regels – “Ja djakoejoe Tobie!”

Watte? “Я дякую Тобі!” Dit betekent “Ik dank U” in het Ukraiens. Het is de tekst van het lied dat ds. Eduard Sjewtjuk ooit schreef en waarmee hij zelfs een prijs won. Ik dank U, Vader! Dat drukt ook precies uit, wat we voelen na de Ukraineweek. We hebben samen met Ukraiense studenten en voorgangers verteld over wat God doet in Ukraine.

Wat er is gebeurd tijdens die 25 jaar.  Ik dank U, Vader. En ik ik dank u, broeder en zuster in Gelderland en Flevoland. Voor dat u deze week mee tot een groot en indrukwekkend sukses heeft willen maken. Ik spreek namens allen dat ze u en jullie heel dankbaar zijn voor alles! Ook wil ik graag jullie vragen opnieuw – zoals telkens!- om jullie gebeden! We zijn kleine kerken… het is pril. En tegelijk zijn we meer dan overwinnaars dankzij Jezus. En dankzij Hem heeft het Woord groeikracht!

Print Friendly, PDF & Email