U bent hier: >> 25 jaar Oekraïne Zending – maak het mee!

25 jaar Oekraïne Zending – maak het mee!

Ter gelegenheid van 25 jaar Oekraïne Zending verscheen een prachtig Jubileumboekje. Het boekje laat zien hoe de Geest werkte en werkt in Oekraïne. Meer dan 100 pagina’s met verhalen en veel kleurenfoto’s. Gratis!

Onder communistische druk waren 25 jaar geleden de gereformeerde Oekraïense kerken schijnbaar verdwenen. Vandaag zijn er in Oekraïne 7 kleine, samenwerkende evangelisch-gereformeerde kerken, 3 missionaire posten (churchplants) en een seminarie. Het Seminarie met 45 studenten leidt predikanten voor Oekraïne en Russischtalige landen.

Lees hoe God aan het werk is

In Oekraïne, land in oorlog met Rusland, is veel zeer schrijnende armoede. De heersende godsdienst is orthodox, een arme religie, geloof zonder woorden. Daarbij is de bevolking ook nog eens orthodox ‘op wielen’. Door het Jubileumboekje begrijp je een beetje hoe God in dit Oekraïne aan het werk was en is. Lees over de kerken met kleine kracht en een groot geloof. Lees over hun diaconale en missionaire verlangens. Lees en begrijp hoe Gods Geest in Oekraïne waait!

Laat je door het Jubileumboekje aanspreken tot volhardend gebed en offervaardigheid. Begrijp bovendien hoe belangrijk het voor deze broeders en zusters is om de gemeenschap der heiligen concreet en persoonlijk te ervaren. Lees ook wat een YouSee-reis inhoudt. Misschien is dat ook iets voor jou of jouw gemeente!

Gratis boekje voor leden van de GKv of CGKv Gelderland/Flevoland

Inmiddels heeft het boekje al een tweede druk gezien en er zijn nog genoeg exemplaren over! Wellicht leuk om een exemplaar weg te geven bij een catechisatieles over zending  of als kerk te gebruiken als extra belijdenisgeschenkje.

Indien u meerdere boekjes wilt bestellen, neem contact op met de secretaris, tel. 06-21 85 71 97, of mail naar secretaris@oekrainezending.nl

 

Namens de Stichting Oekraïne Zending,

Koos van Loo, secretaris

Print Friendly, PDF & Email