U bent hier: >> YouSee Almere

YouSee Almere

Op dinsdag 21 juli 2015 is een groep van 15 mensen vertrokken richting Chmelnitskyi. Dit jaar bezoeken zij voor de derde keer de gemeente daar, waarmee ze inmiddels een hele goede band hebben opgebouwd. De bezoeken van YouSee Almere betekenen veel voor de gemeente van Chmelnitskyi. Pastor Shinder schrijft hierover: “Na het bezoek van de groep uit Almere merken we bij onze gemeenteleden een andere houding op. We zien, dat velen God actiever willen dienen en echt voor Hem willen werken! Met veel niet gelovige mensen konden we contacten leggen.”

Het is een groot wonder wanneer Christus ons zó samenbindt, dat we als broers en zussen elkaars geloof kunnen versterken en samen in de praktijk kunnen brengen. De YouSee groep uit Almere en de gemeente van Chmelnitskyi hebben dat aan den lijve ondervonden!

Dit jaar gaat de groep net als vorige jaren kindertehuizen bezoeken. Hier wonen weeskinderen, gehandicapten of kinderen die slachtoffer zijn van misbruik of geweld. Met een klein beetje aandacht en liefde verandert het leven van deze kinderen. De boodschap van Gods liefde kan op die manier gebracht worden bij deze kinderen.

Daarnaast zal de groep dit jaar meehelpen in het werk dat de gemeente van Chmelnitskyi doet voor oorlogsslachtoffers en vluchtelingen. De schrijnende situatie in Oekraïne is voor christenen aanleiding om hulp te bieden waar ze dat kunnen. We zijn blij dat we ook daarin kunnen meehelpen.

Verder staat een kamp op het programma samen met de jeugd uit Chmelnitskyi. Kamperen in Oekraïne is een ware belevenis, dus op die foto’s verheugen we ons nu al!

Volg YouSee Almere op:

www.facebook.com/YouSeeAlmere

Print Friendly, PDF & Email