U bent hier: >> Aggregaten voor Oekraïne

Aggregaten voor Oekraïne

We hebben ondertussen bijna 2 bussen vol met maar liefst 19 generatoren. We zijn nu nog bezig de financiering rond te krijgen voor een dubbel uitgevoerde BLUETTI AC320 generator met extra EB270 batterijen en zonnepaneel voor www.codeit4.life van Aleksey Vinogradov in #Charkiv. Dit is een flink apparaat, met alles er op en er aan zo’n 12.000 Euro. Maar dan is die ook goed genoeg om medische apparatuur van stroom te voorzien. We zijn al bezig met de aanschaf want het project heeft zelf geld daarvoor, maar wat zou het tof zijn als wij dit voor elkaar kunnen boxen zodat zij het geld daar verder kunnen gebruiken voor noodhulp, voedsel en medische zorg. Alle beetjes helpen! Doneren kan via onderstaande link/QR Code.

Of klik de link aan: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=7isZNrMLQTiZUy1gTTK8yg

Een deel van de generatoren is betaald vanuit het noodfonds van de OZ en gaat naar kleine gemeenschappen in het weten van Oekraïne. Gebieden die niet direct door oorlogsgeweld getroffen zijn, maar wel mensen in de kou zitten doordat de energievoorziening vernietigd is. Een tiental kleine kerken kan zo een warmteschuilplaats zijn voor het dorp waarin ze staan.

Maar we willen graag nog meer impact maken en dat proberen we met de andere helft van het transport. Steun voor concrete projecten in gebieden die wel direct geraakt zijn door oorlogsgeweld en waar de OZ niet directe contacten heeft, zoals het project van Aleksey Vinogradov in Charkiv met de focus om de medische zorg in die stad weer up and running te krijgen, maar ook generatoren voor Zhenya Dontsov die diverse projecten en transporten in Oekraïne ondersteund in en naar Bahkmut, Charkiv,Cherson en Izyum.

Print Friendly, PDF & Email