U bent hier: >> Danken en bidden tijdens de zomermaanden

Danken en bidden tijdens de zomermaanden

Heb je ook al genoten van het heerlijke weer? Krijg je ook zo’n zin in de zomer?  Voor sommige van onze gemeenten in Nederland zijn de zomermaanden heel rustig. Bijna alles ligt stil. Het is leeg in de kerk… Maar op andere plaatsen stromen kerken juist vol… Groepen van E&R, vakantiegangers van de camping of een zeilkamp maken het extra vol in de kerk! Heerlijk volle bak! Altijd weer heerlijk om samen volle bak God te prijzen. Laten we dat vooral ook  uitbundig doen! En laten we ook in gebed bidden voor alle Evangelisatie werk dat er tijdens de zomermaanden wordt georganiseerd.

Ook in Ukraina is de zomertijd bepaald geen komkommertijd. Het is een drukke periode in het seizoen. Er wordt van alles georganiseerd. Zo zijn  er

  • het grote UERC kinderkamp, net buiten
  • groepen van YouSee die op bezoek in verschillende gemeenten: Zhytomyr, Kyiv en Chmelnytskyi en met hulp van deze groepen wordt het Goede Nieuws van Jezus uitgedeeld!
  • andere projecten: in Kyiv gaat de jongerengroep aan de zij rivier van de Dnipro camperen. Het ligt net buiten de stad, en toch ben je “er helemaal uit”.

Tegen jullie allemaal zeg ik: Blijf steeds bidden, en sta altijd klaar om God te danken! Bid voor iedereen of Hij wil helpen zodat ieder de boodschap over  Christus duidelijk kan blijven vertellen.

Vrij naar Colossenzen 4, 2-6 in gewone taal

Auteur: Cor Harryvan; rubriek ’10 regels’

UERC kinderkamp 2016 omgeving Rivne

UERC kinderkamp 2016 omgeving Rivne

Print Friendly, PDF & Email