U bent hier: >> 144 dozen kleding vrijgegeven

144 dozen kleding vrijgegeven

Op zaterdagmiddag 30 mei, veel eerder dan verwacht, komt het geweldige nieuws dat Vitaly Korsunsky van The Right Way de lading hulpgoederen uit Nederland al heeft opgehaald bij het depot in Lutsk, in West Oekraïne.

Hulp die aankomt

144 dozen met kleding uit Nederland

144 dozen met kleding uit Nederland

De partij is verdeeld over 144 dozen en bestaat voornamelijk uit kleding voor mannen, vrouwen en kinderen. De komende periode zullen de dozen verdeeld worden over diverse plaatsen rond Rivne. Op de foto een blije en dankbare Vitaly Korsunsky, die alsnog zijn hulpactie vanuit Nederland kon ontvangen. De dozen staan opgeslagen en wachten op distributie in de omgeving van Rivne. Marianne Heidema vertelt enthousiast: ‘’Wat dat betreft heeft GAiN zijn slogan waar gemaakt: hulp die aankomt! Ik ben zo blij voor Vitaly dat de hulpgoederen zo snel door de douane zijn vrijgegeven. Het is een kledingactie geworden met een bijzondere wending. Als zendingsorganisatie hebben we veel gehad aan onze partner GAiN in het netwerk van het Christelijk Platform Oost Europa. Zonder hen was het anders gelopen, denk ik.”

Dankbaar

Onze dank gaat in eerste instantie uit naar onze hemelse Vader, die op deze bijzondere wijze zorgt voor mensen die het zo hard nodig hebben. De betrokken organisaties mochten de instrumenten zijn in dit proces. Verder willen wij bedanken de kerkleden van Drachten en Hattem Centrum/Noord die voor de inzameling van de kleding zorgden. Tot slot een hartelijk dankwoord aan de medewerkers van de hulporganisatie GAiN die het mogelijk hebben gemaakt deze partij kleding voor transport ter beschikking te stellen. Wordt vervolgd, want we willen graag vernemen waar de kleding allemaal terecht komt….

Print Friendly, PDF & Email