U bent hier: >> Noodhulpfonds blikt terug – Ruda

Noodhulpfonds blikt terug – Ruda

Noodhulpfonds Ruda

Ds. Edik uit Ruda vertelt welke gezinnen zij geholpen hebben:

Hallo Joke,

Hierbij stuur ik je foto’s van drie gezinnen die we helpen. Het zijn gezinnen waarvan de kostwinner op dit moment aan het front is en zij bevinden zich in een sociaal erg moeilijke situatie. Het is niet leuk dat ze allemaal uit ons dorp komen. Veel jongeren uit ons dorp en de naburige dorpen zijn opgeroepen of worden opgeroepen. En niet alleen de jongeren. Hartelijk dank voor de materiele hulp. Hierdoor zijn wij in staat om deze mensen te helpen. Allen wonen in Ruda.

Noodhulpfonds Ruda

Eerste gezin: Bezpjatko Vladimir Anatolewitz, twee kinderen waarvan er 1 op de foto staat. Het jongste kind is ernstig ziek. Ze wonen in Ruda. Dit gezin hebben we ook 1000 griven gegeven voor de behandeling van het jongste kind. Het is een hele moeilijke situatie.

Tweede gezin: Betsenko Sergei Viktorowitz, twee kinderen.

Derde gezin: Kotzmarski Bogdan Alexanderowitz, twee kinderen.

Gods zegen,
Broeders en zusters uit Ruda

Uit Ruda’s buurgemeente Kamenjets-Poldilski

Familie Remishevskowo

De oorlog brengt onzekerheid met zich mee over het lot van hen die in het leger zijn gegaan. Zo ook bij de familie Remishevskowo. Uit verschillende bronnen is vernomen dat vader Vitaly is omgekomen, maar er is geen lichaam teruggekomen en ook zijn er geen concrete bewijzen dat hij gesneuveld is. De getuigen die er zijn spreken elkaar tegen. De vrouw en kinderen geloven dat de vader zichzelf heeft kunnen redden op het vliegveld van Donetsk en dat binnenkort alles weer goed zal komen.

De familie zelf woont in een klein dorpje onder Kamenjets-Poldilski. Ze leven heel eenvoudig, maar gelijktijdig heel hecht en vriendschappelijk. Het zijn fijne, nette en gastvrije mensen. Ze waren heel blij met ons bezoek en hebben ons bijzonder warm ontvangen, hoewel ze bezorgd zijn.

De familie heeft uw steun nodig zowel financieel als psychologisch. Op afstand is uw gebed een morele steun.

Print Friendly, PDF & Email