U bent hier: >> Zomerkampen

Zomerkampen

De Evangelisch Gereformeerde Kerken in Oekraïne organiseren jaarlijks een ZOMERKAMP VOOR DE JEUGD onder verantwoordelijkheid van de UERC Synode. In deze zomerkampen is aandacht voor bijbelstudie, evangelisatie en ontspanning. Men verwacht jaarlijks weer meer kinderen, omdat door de groei van het zondagschoolwerk ook de belangstelling voor de zomerkampen toeneemt. Zo werden in de achterliggende jaren zomerkampen gehouden voor jongere kinderen, terwijl voor de oudere jeugd vanaf 2013 voor het houden van zomerkampen een permanente voorziening is getroffen door aanschaf van o.a. tenten.

Zomerkamp 2016

In augustus 2016 gingen 90 kinderen in de leeftijd van 8 tot 15 jaar uit de zondagscholen van de UERC kerken en 10 leiders naar het zomerkamp in Rativici in de Transkarpaten, zo’n 10 km van Uzgorod. De gemeenten organiseren zelf het proces en betalen voor het vervoer. Een stukje financiële hulp uit Nederland is nodig, omdat uw bijdrage kan het verschil maken in de toekomst van de Oekraïense jeugd! Natuurlijk sparen de kerken in onze provincies het hele jaar door. Spaart u mee, ook weer voor volgend jaar?

Maak jonge Oekraïners blij met uw gift voor een weekje ontspanning in de zomer waarin juist de ruimte wordt gezocht voor het reddende evangelie van Jezus Christus.

Gevraagd: €4500 | Giften 2018 € 1.059

Print Friendly, PDF & Email

Jouw gift voor dit project is zeer welkom! Gebruik hiervoor onderstaand formulier. Alvast bedankt!

Je gift via Ideal wordt afgehandeld via een externe betaal-partner
(Stichting Derdengelden Buckaroo inzake Verre Naasten)