U bent hier: >> YouSee Zeewolde

YouSee Zeewolde

In de vroege ochtend van donderdag 23 juli is de groep van YouSee Zeewolde vertrokken naar Oekraïne. Zij organiseren al voor de derde keer een reis naar Oekraïne. Hun eerste YouSee ervaring was in 2013, toen ze een reis maakten naar Svalyava bij pastor Murza. Ook in 2014 is de groep uit Zeewolde naar Svalyava geweest. Deze reizen bestonden vooral uit het ontmoeten van de Oekraïense gemeenteleden en jongeren. Samen op pad zijn, eten en bijbelstudie doen. Daarnaast bezocht de groep regelmatig een tehuis voor weeskinderen om deze kinderen liefde en aandacht te geven. Maar ook praktisch kon de groep uit Zeewolde iets betekenen, bijvoorbeeld bij de bouw van de nieuwe kerk, die inmiddels helemaal af is.

Dit jaar gaat de groep uit Zeewolde niet alleen naar Svalyava, maar ook zullen ze Ruda bezoeken. Dit is een klein dorp waar ze de gemeente van pastor Shevchuk zullen ontmoeten. Verder brengen ze een bezoek aan Kamjanetsk-Podilsky. Hier is pastor Panko een kerkplanting begonnen

YouSee Zeewolde bestaat dit jaar uit een groep van 18 enthousiaste mensen. Juist in deze tijd willen zij door hun aanwezigheid de band met Oekraïense broers en zussen versterken. De ontmoetingen werken opbouwend voor zowel Nederlanders als Oekraïeners en is een stimulans voor de gemeenten om hun plek in de omgeving bekend te maken. Samen groeien we dichter naar God toe en leren we steeds meer op Hem vertrouwen.

Volg YouSee Zeewolde op: www.facebook.com/youseezeewolde

Print Friendly, PDF & Email